Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

 

Η οικογενειακή μας επιχείρηση “Κ. Τσιμπραγός” ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 με την παραγωγή βιολογικών αυγών και αυγών ελευθέρας βοσκής στις Γωνιές του Ψηλορείτη. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε στην Αθήνα δικό μας δίκτυο διανομής για να φτάνουν τα προϊόντα μας άμεσα σε σας.

Η επιθυμία μας να σας προσφέρουμε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, μας οδήγησε στη συνεργασία και με άλλους παραγωγούς (κυρίως από την Κρήτη) που συμμερίζονται το σκοπό αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν την άνοιξη του 2015 να εγκαινιάσουμε την Μινωική Αγορά.

Στην Μινωική Αγορά θα βρείτε, εκτός από τα δικής μας παραγωγής αυγά, λάδι, κρασί, ρακί και πετιμέζι, πληθώρα προϊόντων βιολογικών και μη, όλα υψηλής ποιότητας, που παράγονται από ανθρώπους με μεράκι, εμπειρία και αγάπη για το έργο τους.

 

Τι πιστεύουμε

Τα αγαθά που έχει να προσφέρει η χώρα μας είναι πολλά και εξαιρετικά. Χρειάζεται να φτάνουν στον καταναλωτή εύκολα, άμεσα και με την τήρηση των κατάλληλων προδιαγραφών. Τα βιολογικά και προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (π.ο.π.) προϊόντα πρέπει να λάβουν περισσότερη προβολή καθώς ανεβάζουν την διατροφική αξία αυτών που καταναλώνουμε και μαζί το βιοτικό μας επίπεδο.

Σκοπός μας στην Μινωική Αγορά είναι μέσω της σχέσης ποιότητας-τιμής που ακολουθούμε να παρέχουμε αυτού του είδους τα αγαθά σε προσιτές τιμές.

 

Γιατί παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα;

– για το άρωμα, τη γεύση και την υψηλή διατροφική τους αξία

– γιατί συμβάλουν στην διατήρηση των ενδημικών προϊόντων και στην ανάπτυξη της υπαίθρου

– γιατί είναι υγιεινά,  δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα και συμβάλουν στην αειφορία του πλανήτη

– γιατί τελικά το οικολογικό αποτύπωμα αυτών που καταναλώνουμε μας αφορά όλους